Mobil: +421 910 188 288 I Telefón: +421 2 5810 6666 I Hontianska 4, 821 09 Bratislava, Slovenská republika I E-mail: recepcia@felicityhotel.sk
SK I EN

Ďalšie vylepšenia pre váš komfort

Vo Felicity Garni Hoteli nám veľmi záleží na tom, aby sa u nás hoteloví hostia cítili čo najpríjemnejšie. Pravidelne preto prichádzame s rôznymi vylepšeniami, ktoré zvyšujú váš komfort a zážitok z nášho hotela. A čo sme pre vás prichystali najnovšie?

Už pri vstupe do nášho hotela vám padne zrak na novovysadené kvetinové záhony, ktoré potešia všetkých, ktorí majú radi krásne kvety, zeleň a živé rastliny. Určite budete s nami súhlasiť, že k nášmu hotelu sa dokonale hodia, pretože okrem vône šíria aj optimizmus a dobrú náladu. 

Skrášlili a vylepšili sme však nielen exteriér, ale aj interiér hotela. Na prvý pohľad si zaiste všimnete úplne nové steny s elegantnými dekoráciami. Čo, naopak, takmer ani nezaregistrujete, sú vymenené minibary na izbách. Ich hlučnosť je totiž rovná nule decibelov, nebudete ich vôbec počuť a čo je najdôležitejšie, doprajú vám ničím nerušený pokojný spánok. V izbách okrem toho pribudli aj sieťky na oknách, aby vás nerušili ani muchy, komáre či iný hmyz.

To ale nie je všetko. Mysleli sme aj na životné prostredie, keďže jeho ochrana patrí medzi naše priority. Najnovšie sme preto zaviedli dôsledné triedenie odpadu v celom našom hoteli. Na izbách máte síce iba jeden kôš, my ale všetok odpad následne centrálne odseparujeme za vás. 

Veríme, že týmito novinkami vám spravíme radosť a sľubujeme, že v našom úsilí sústavne vylepšovať a skrášľovať náš hotel nepoľavíme. Už teraz rozmýšľame nad ďalšími inováciami, o ktorých vás budeme včas informovať. 

Späť