Mobil: +421 910 188 288 I Telefón: +421 2 5810 6666 I Hontianska 4, 821 09 Bratislava, Slovenská republika I E-mail: recepcia@felicityhotel.sk
SK I EN

Nový názov, ešte vyššia kvalita

Určite si už mnohí z vás všimli, že sme zmenili názov nášho hotela, ktorý ste predtým poznali ako Blue Hotel Garni Bratislava. Prečo sme pristúpili k tejto zmene? Sme presvedčení, že nový názov Felicity Garni Hotel lepšie vystihuje jeho charakter a filozofiu.

Felicity znamená šťastie a práve toto slovo stručne a jasne vyjadruje poslanie nášho hotela. Robíme všetko, čo je v našich silách, aby ste boli u nás spokojní a odchádzali od nás šťastní. Felicity je tiež krásne ženské meno, ktoré symbolizuje starostlivosť a ústretovosť k vám, našim hosťom. Navyše, Felicity v sebe ukrýva ešte aj iné slovo – City, ktoré pre zmenu vystihuje mestský charakter nášho hotela. 

Radi by sme vás ubezpečili, že táto zmena nie je samoúčelná. Sľubujeme, že pod novým názvom vám budeme prinášať ešte viac komfortu a individuálnej starostlivosti, aby sa vám s menom Felicity spájali len tie najlepšie zážitky a skúsenosti. 

Späť